Rolluiken

Rolluiken zijn ALTIJD een aanwinst voor uw woning.
Ze isoleren tegen de koude in de winter en de hitte in de zomer.
Ze dempen storende geluiden die uw nachtrust kunnen verstoren.
En ze zijn bewezen de beste beveiliging tegen inbraken te zijn.

Rolluiken hebben helaas vaak te kampen met een ouderwets imago.
Tegenwoordig is niets minder waar, bij DMG bieden we rolluiken van de nieuwste generatie aan.

Strak, modern, compleet aangepast aan de stijl en kleuren van uw woning én super efficiënt

Energiebesparing

Rolluiken isoleren en houden mee je energieverbruik in toom. Tijdens de kille wintermaanden helpen ze de kou buiten te houden, en de warmte binnen.
Ze verlagen de verwarmingskosten met 6 tot 34%. Bij mooi weer werken ze zonwerend en kan de temperatuur binnenskamers zelfs met 5° verlaagd worden. Een rolluik heeft ook een invloed op de EPB waarden (Energie Prestatie en Binnenklimaat) van je woning. Bij de berekening van het E-peil wordt het opgenomen in dezelfde rubriek als de zonwering.

Er bestaan twee soorten rolluiken: voorzetrolluiken en inbouwrolluiken. Inbouwrolluiken kunnen zowel uit PVC als u aluminium bestaan. Voorzetrolluiken worden hoofdzakelijk uit aluminium gemaakt.

Rolluiken isoleren tegen koude, warmte, licht en geluid. Bovendien is het de ideale beveiliging tegen inbraak. De systemen hebben soms last van een ietwat ouderwets imago. Maar geheel onterecht, want bij DMG vind je een breed gamma aan moderne, strakke, elegante en super efficiënte rolluiken van ons premium merk Roma.


Roma Voorzetrolluiken

U gaat voor een aantrekkelijke afwerking, een strak design en kleine rolluikkasten in geëxtrudeerd aluminium?De Rolluiken van Roma openen en sluiten vlot de weg naar het daglic...

Inbouwrolluiken

Inbouwrolluiken: Een efficiënte manier om uw huis te beschermen Inbouwrolluiken zijn een populaire oplossing om uw huis te beschermen tegen inbraak, lawaai en de elementen. Dez...