Over ons

Bouwen, verbouwen, opfrissen, beveiligen, isoleren of decoreren? Kom vrijblijvend inspiratie opdoen in onze showroom. Wij staan je graag persoonlijk bij met het nodige advies. Ben je in de mogelijkheid om indicatieve maten mee te brengen? Wij maken onmiddellijk een volledig vrijblijvende prijsofferte voor jou op.

Showroom

De grote klantentevredenheid en de groeiende interesse van particulieren voor praktische en esthetisch verantwoorde oplossingen voor een volledige huis- en tuinbeleving deed De Maesschalck-Goethals jaar na jaar groeien.In 1991 opende het echtpaar een bescheiden showroom in het centrum van Lokeren, maar die werd gaandeweg veel te klein. In 1999 verhuisde de zaak naar de Heiendestraat, waar men de klanten kon ontvangen in een ruimere toonzaal van zo'n 150 vierkante meter.De Maesschalck- Goethals bleef sterk groeien en in 2011 werd opnieuw een compleet nieuwe showroom gerealiseerd van maar liefst 500 vierkante meter en voldoende parkeerruimte om het comfort van de klant te optimaliseren.
Deze showroom is een walhalla voor wie op zoek is naar veilige én elegante rolluiken, optimale zonwering, stijlrijke raamdecoratie, chique ramen en deuren en kwaliteitspoorten die in een oogwenk te koppelen zijn aan de nieuwste generatie van domoticasystemen.
Door de grootte van de toonzaal vergelijkt u moeiteloos en op een aangename manier de verschillende mogelijkheden.

PROMODAGEN

Overtuig uzelf en kom een kijkje nemen in de showroom. Wil u profiteren van uitzonderlijke aanbiedingen, dan noteert u nu alvast de data van ons volgende PROMODAGEN in uw agenda. Elk eind september en begin maart organiseert De Maesschalck- Goethals promodagen om U tegen te zeggen.


De voorbije 25 jaar veranderde de wereld in sneltempo.
De Maesschalck-Goethals evolueerde mee. Een huis is meer dan ooit een thuis. Terras of tuin maken het hele jaar door deel uit van de wereld waarin men woont en actief is. Veranda's, poolhouses zijn niet langer voorbehouden voor de happy few. De Maesschalck-Goethals maakt uw dromen waar. Met aandacht voor nieuwste ontwikkelingen op de markt.Duurzaamheid, het bewijs van degelijkheid

Met een toegewijd team van 20 vakbekwame en ervaren medewerkers schrijft De Maesschalck-Goethals 'Service' met hoofdletter S.
Zo krijgt u van ons een garantie van vijf jaar, drie jaar meer dan de wettelijke garantie.
Wij komen persoonlijk bij u opmeten en werken uitsluitend met onze eigen plaatsingsdienst.

En de gebruikte materialen? Wij werken al jaren samen met een selectie van kwaliteitsmerken.

En alles in maatwerk. Het ene merk is sterker in dit, een ander merk is sterker in dat. Wij raden voor elke toepassing het juiste merk aan, een bijkomende garantie voor kwaliteit voor een duurzame oplossing.

Plaatsing en naverkoop

Een goede planning is het hart van een goed draaiende zaak. De plaatsing gebeurt binnen de vier tot zes weken na de bestelling en een week voor de plaatsing bellen wij u nog even voor een bevestiging van de afspraak. Op de afgesproken dag staat onze plaatsingsploeg bij u.

De Maesschalck - Goethals heeft daarnaast een sterke reputatie als het om de naverkoop gaat. Behalve materiaalgarantie van 5 jaar op de meerderheid van de producten is er een levenslange ondersteuning bij herstellingen of renovatie.

Familiebedrijf

De Maesschalck-Goethals vindt het als een rasecht familiebedrijf belangrijk om u persoonlijk te woord te staan en te helpen.
Patrik en Mireille kregen de voorbije jaren daarbij hulp van zoon Wim en dochter Jolien.
Als u in de showroom binnenloopt of ons vraagt te komen opmeten, dan krijgt u gegarandeerd iemand van de familie te zien.
Wij zijn er ons van bewust dat het label 'familiebedrijf' vertrouwen inboezemt. Dat willen we niet beschamen.

Wij proberen de beste te zijn, waarbij de verhouding tussen prijs en kwaliteit zeker in orde is. Wat wij installeren zijn geen wegwerpproducten. Ze moeten een leven lang meegaan. Op kwaliteit beknibbelen is voor ons geen optie.
Op onze installaties prijkt onze naam. Dat laat ons niet koud. Wij gaan volop voor kwaliteit en duurzaamheid.
U kunt als klant rekenen op een onberispelijke plaatsing.
Met inbegrip van de afwerking en aansluiting op het elektriciteitsnet. Wij laten u niet achter met klusjes die u zelf moet uitvoeren of door derden moet laten uitvoeren.
Onze plaatsingsdienst staat garant voor een perfecte integratie van het systeem in uw woning. Bovendien blijven onze vakmensen via permanente opleidingen up-to-date over de meest recente technieken.

Bouwen, verbouwen, opfrissen, beveiligen, isoleren of decoreren?

Kom vrijblijvend inspiratie opdoen in onze showroom.
Wij staan je graag persoonlijk bij met het nodige advies.

Ben je in de mogelijkheid om indicatieve maten mee te brengen?
Wij maken onmiddellijk een volledig vrijblijvende prijsofferte voor jou op

Google Reviews

Maar wat vindt u , de klant ,van ons?

Hieronder vindt u wat onze klanten van ons vinden.


De Maesschalck-Goethals Zonwering Reviews