Verandazonwering

Verandazonwering op maat: de ideale temperatuurregelaar

Op zoek naar de juiste zonwering voor uw veranda, dakraam of serre? Bij De Maesschalck – Goethals vindt u verandazonwering van de gerenommeerde merken Harol en Brustor. Dankzij deze verandazonwering kunt u het zonlicht naar wens filteren en de hitte onder controle houden. Zo kunt u voortaan nóg meer uit de zomer en uit uw veranda of serre halen.

Bezoek onze showroom


Omring uw woning met design, topkwaliteit én comfort

Uw veranda vormt een prachtig verlengstuk van uw woning. Het is de plek bij uitstek voor wat qualitytime met de kinderen of me-time met een boek. Helaas kan het er in de zomer heel heet worden, wat uw comfort en rust verstoort. Daarnaast kan het felle zonlicht rechtstreeks op uw laptop, tv of smartphone schijnen. Wilt u het lekker koel houden én te allen tijde optimaal kunnen genieten in uw veranda? Kies dan voor de hoogkwalitatieve verandazonwering van Brustor of Harol

Hoe werkt verandazonwering eigenlijk?

Verandazonwering wordt aan de bovenkant van uw veranda, serre of dakraam geplaatst. Het is als het ware een screen, maar dan specifiek ontwikkeld voor horizontale of schuine ramen. Het bestaat uit een zonwerend doek, een oprolkast, een frame en geleiders. U kunt het doek elektrisch op- of uitrollen en zo naar hartenlust spelen met warmte en licht. Tussen het doek en de ramen zit er steeds wat ruimte om een goede luchtcirculatie te bevorderen.

Verandazonwering in alle vormen, soorten en maten

Er zijn heel wat mogelijkheden om uw Harol of Brustor verandazonwering te personaliseren. We zetten hieronder alvast enkele opties uiteen, maar geven u graag extra uitleg in onze showroom. Maak dus gerust een afspraak met ons team zodat we snel aan de slag kunnen met uw plannen.

 

·         Heeft uw veranda een rechthoekige vorm of een driehoekig dakvlak? Horizontale of schuine glaspartijen? Net zoals veranda’s zelf is ook verandazonwering in allerlei formaten beschikbaar. Voor elke veranda bestaat er dus een geschikte verandazonwering.

·         U bepaalt de look-and-feel van uw verandazonwering volledig zelf. De doeken zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende types, motieven en kleuren. Van lichtdoorlatende tot verduisterende doeken, van streepjes tot bloemenmotieven, van beige tot gele kleuren. Uw verandazonwering blendt zo gegarandeerd met de rest van uw woning!

De voordelen van verandazonwering op een rij

Wie kiest voor verandazonwering, krijgt er deze pluspunten zomaar bij:

·         Dankzij verandazonwering kunt u de binnentemperaturen onder controle houden. Zonwering voor uw veranda, serre of dakraam houdt namelijk de brandende zonnestralen tegen nog vóór ze uw ramen bereiken. Zo kunt u het hele jaar door aangenaam vertoeven in uw veranda of serre. Tegelijkertijd dient u de ruimte minder te koelen en bespaart u energie, wat altijd mooi meegenomen is.

·         Verandazonwering beschermt u niet alleen tegen de warmte, maar ook tegen de hinderlijke ultraviolette straling. Daarnaast zorgt verandazonwering ervoor dat uw meubels niet verkleuren.

·         Raast een stevige wind door het land? Geen probleem voor uw verandazonwering. Een ritssysteem houdt het doek steeds strak in de geleiders.

·         We kunnen diverse modules aan elkaar koppelen, net zoals bij onze terrasoverkappingen. Zo kunt u grotere ruimtes afschermen tegen hitte en zonlicht.

·         Uw verandazonwering vanop afstand bedienen? Het kan! Onze verandazonwering is voorzien van een hoogwaardige Somfy motor zodat u de lichtinval en temperatuur volledig kunt regelen via afstandsbediening, tablet of smartphone. We kunnen zelfs slimme sensoren installeren die automatisch reageren op veranderende weersomstandigheden. Zo blijft de temperatuur in uw veranda altijd optimaal, of u nu thuis bent of niet.

·         Misschien kunnen buren of passanten makkelijk in uw veranda kijken en dat is nooit aangenaam. Gelukkig zorgt verandazonwering voor de nodige privacy door de bovenkant van uw veranda af te schermen. Daarnaast kunt u screens bevestigen aan de zijkanten van uw veranda om uw privésfeer extra te beschermen. 

·         Wilt u graag ook wat schaduw aan de voorkant of aan de zijkanten van uw veranda? De Brustor verandazonweringen kunnen uitgerust worden met een uitschuifbare extensie, wat functioneert als een soort zonnescherm. Dit creëert tot 1,25 m extra schaduw aan de voorzijde en tot 1 m aan de zijkanten.

·         Onze verandazonwering blijft doorheen de jaren altijd even mooi. Zelfs 10 jaar na aankoop zou u nog denken dat de verandazonwering gloednieuw is. Hoe dat komt? De merken Harol en Brustor zetten sterk in op kwaliteit en duurzaamheid. Zowel de doeken als de cassettes zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en zijn behandeld tegen vuil en vocht. Ze vragen weinig onderhoud en behouden hun kleur en pracht in weer en wind. 

Kom ook onze andere buitenzonwering ontdekken

Wilt u niet alleen de juiste temperatuur bemachtigen in uw veranda, maar ook op uw terras, in uw tuin of in uw woning zelf? Dan is onze andere buitenzonwering een match made in heaven voor u. Onze zonneluifels, screens, terrasoverkappingen en buitenjaloezieën garanderen namelijk een heerlijke temperatuur binnenshuis en beschutten u tegelijkertijd tegen UV-straling, wind, regenbuien en insecten. Contacteer ons team gerust om alle opties samen met u te overlopen. 

De Maesschalck – Goethals: uw expert in verandazonwering op maat

·         Bij De Maesschalck – Goethals kunt u rekenen op 30 jaar ervaring in buitenzonwering. We voltooien uw project elke keer met kennis van zaken én grenzeloze passie.

·         Elke zonneluifel, terrasoverkapping, verticale zonwering en verandazonwering is puur maatwerk. Uw wensen, eisen en stijlvoorkeuren staan centraal bij alles wat we doen.

·         ROMA, Harol en Brustor zonwering… u vindt het allemaal bij ons. Deze gerenommeerde merken hebben doorheen de jaren hun kwaliteit en duurzaamheid bewezen en hebben daarom een plekje verdiend in ons assortiment.

·         Kiezen is verliezen, dus het is cruciaal om alle mogelijkheden goed te bekijken vooraleer u een aankoop doet. Gelukkig beschikken we over een omvangrijke showroom van 500 m2 waar u al onze buitenzonwering geëtaleerd ziet. Daarnaast organiseren we twee opendeurmomenten per jaar (in maart en oktober) om u optimaal in uw keuze te begeleiden.

·         De Maesschalck – Goethals voert alle projecten in eigen beheer uit. Ons eigen team geeft professioneel advies op maat, doet de opmetingen bij u thuis en zorgt voor een piekfijne plaatsing van uw verandazonwering binnen de 4 tot 6 weken na uw bestelling.

·         Bij De Maesschalck – Goethals blijven we graag in de ruime regio rond Lokeren om een zo optimaal mogelijke service te bieden. We leveren zonwering in o.a. Lokeren, Moerbeke, Gent, Dendermonde, Sint-Niklaas, Beveren, Aalst, Bornem en Temse.

·         Moet uw verandazonwering hersteld of onderhouden worden? Onze vakspecialisten staan altijd voor u klaar. Buiten de standaardgarantie van 2 jaar op alle werkuren kunt u rekenen op 5 jaar materiaalgarantie, wat 3 jaar meer is dan de wettelijke garantie.

·         Elke dag blijven groeien en bijleren, daar streven we naar. Ons toegewijde team volgt permanent opleidingen en bijscholingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen op vlak van buitenzonwering, raamdecoratie, rolluiken en zelfs insectenwering

Schaduw of zon in uw veranda? You decide!

Kies voor de hoogkwalitatieve verandazonwering én betrouwbare service van De Maesschalck – Goethals en haal het maximum uit uw veranda of serre.

 

CONTACTEER ONS

Brustor Topscreen

Windvast en gemotoriseerd screen voor hellende en horizontale ramen, lichtstraten, kleine veranda's en serres. Combinatie van ZIP screen technologie en het veersysteem gebruikt ...

B-127 Brustor Verandazonwering

B-127 VERANDA Flexibele zonwering De flexibele zonwering B-127 Veranda is een flexibele verandazonwering waarbij de geleiders tot 1 m van de zijkanten kunnen worden gemonteerd. ...