Zonnetenten

Haal het maximum uit de zomer met zonneluifels op maat

Wilt u graag genieten van een schaduwrijk terras tijdens de zomer? Dan zijn de zonneluifels van De Maesschalck – Goethals echt iets voor u. Onze hoogwaardige zonnetenten creëren de nodige schaduw en verkoeling én vormen daarnaast een prachtig verlengstuk van uw woning. Ze worden telkens perfect op maat gemaakt, volledig volgens uw wensen en stijlvoorkeuren.

Maak een afspraak

Brustor zonneluifels voor optimaal comfort

Gezellig barbecueën met familie of liever wat me-time met een cocktail in de hand? Tijdens de zomer is uw terras the place to be. En hoe graag we de zon ook zien, soms willen we liever wat schaduw. Dat geldt trouwens niet alleen voor uw terras. Ook uw woning zelf kan tijdens de zomer transformeren tot een hete oven, vaak met een slechte nachtrust tot gevolg. De oplossing? Elektrische zonneluifels op maat van het gerespecteerde merk Brustor. Met deze zonnetenten kunt u de hitte makkelijk de baas, zowel op uw terras als binnenshuis. 

Hoe werkt een zonneluifel precies?

Zonneluifels worden ook wel ‘luifels’, ‘terrasluifels’, ‘zonnetenten’ of ‘knikarmschermen’ genoemd. Een zonneluifel is een zwevend zonnescherm dat gemonteerd wordt aan de gevel van uw woning. Het systeem wordt gedragen door twee (of meerdere) armen die open en dicht vouwen door middel van een mechanische ‘elleboog’. Op die manier kunt u de zonneluifel schuin of bijna horizontaal uitrollen tot een gewenste lengte. Wanneer de zonneluifel uitgerold is, absorbeert ze een deel van de zonnestraling waardoor u steeds profiteert van een fijne temperatuur onder de luifel.

Hoe moet uw zonneluifel eruitzien?

Met de look-and-feel van uw zonneluifel kunt u letterlijk alle kanten op. We leveren zonnetenten in diverse uitvoeringen, kleuren en modellen zodat ze gegarandeerd bij uw woonstijl passen.

 ·         Onze zonneluifels zijn vervaardigd met een hoogwaardig en waterresistent acryldoek en zijn beschikbaar in talloze uitvoeringen, RAL-kleuren en texturen. Bent u fan van een rechthoekige of afgeronde cassette? Houdt u van een zonwerend doek met streepjes of gaat u toch liever voor een strak design in één kleur? Alles kan en alles mag.

·         U heeft de keuze tussen drie verschillende knikarmen: Standaard, Elite en Prestige. De Standaard armen hebben een gietijzeren elleboog, beschikken over 2 staalkabels en kunnen opboksen tegen windsnelheden van 39 km/u. De maximale uitval is beperkt tot 3 meter. Elite armen hebben een gietijzeren elleboog, beschikken over 4 staalkabels en bieden een maximale uitval van 4 meter. De Prestige armen hebben een smeedijzeren elleboog, beschikken over 4 staalkabels en weerstaan moeiteloos windsnelheden tot 49 km/u.

·         We kunnen zonneluifels voorzien met ledverlichting of volants om het éxtra gezellig en aangenaam te maken. Wilt u graag ’s avonds of tijdens de herfst- en wintermaanden genieten van uw terras? Geen zorgen, ook knikarmschermen met verwarming behoren tot ons aanbod.

Ontdek alle opties in onze showroom

Waarom kiezen voor een Brustor zonneluifel?

De voordelen van Brustor zonneluifels zijn legio:

·         Dankzij zonneluifels behoudt u optimale licht- en warmte-inval tijdens de koelere dagen en weert u storend licht en warmte tijdens de warme dagen. Met een zonnescherm kunt u namelijk uw volledige terras overspannen en in alle koelte genieten van het buitenleven. Daarnaast zorgt een zonnetent ervoor dat de hete zonnestralen uw ramen nooit bereiken, waardoor het ook binnen lekker fris blijft. Knikarmschermen kunnen uw kosten voor koeling bijgevolg tot wel 36% doen dalen.

·         Zonneluifels beschermen u tegen schadelijke ultraviolette straling. Ze blokkeren tussen de 90 en 99% van de UV-straling.

·         Zomerse regenbui? Nee hoor, u hoeft helemaal niet binnen te gaan schuilen. Onze waterbestendige zonneluifels bieden beschutting tegen regenbuien en zorgen ervoor dat zowel u als uw buitenmeubels droog blijven. Daarnaast gaan uw buitenmeubels niet verkleuren dankzij het knikarmscherm.

·         Woont u in een appartement en heeft u op uw terras veel inkijk van de bovenburen? Een zonneluifel bezorgt u de nodige privacy en rust.

·         Wilt u de stand van uw zonneluifel aanpassen, maar heeft u zich net lekker knus genesteld in uw zonnezetel? Blijf dan gerust liggen en relaxen. Brustor zonneluifels zijn volledige vanop afstand te bedienen via afstandsbediening of smartphone dankzij de volautomatisch aangestuurde motor van Somfy.

·         Zonneluifels garanderen een vrije doorloopruimte langs uw ramen omdat de knikarmen zich strak onder het doek bevinden.

·         Een elektrisch zonnescherm geeft uw terras een extra stijlvolle touch en vormt een verlengstuk van uw leefruimte. Bovendien verhoogt een zonneluifel de waarde van uw woning. Kortom, een knikarmscherm is de perfecte manier om uw huis een knappe upgrade te geven!

Had u andere buitenzonwering in gedachten?

Een zonneluifel is uiteraard niet de enige vorm van buitenzonwering. Er bestaan nog tal van andere manieren om zonnewarmte en lichtinval te weren op uw terras of in uw woning. Denk maar aan screens, outdoor living systemen en verandazonwering. Hoewel het doel van deze buitenzonwering hetzelfde is, ziet elk type er toch compleet verschillend uit. Graag samen even overlopen welke alternatieven er bestaan voor zonneluifels? Contacteer onze zonwering experten, zij staan voor u klaar.

De Maesschalck – Goethals, expert in buitenzonwering sinds 1990

·         Buitenzonwering is onze passie, al meer dan 30 jaar lang. Die passie en kennis willen we graag aan u doorgeven om u een unieke woonbeleving te bezorgen, elke dag opnieuw.

·         Als rasecht familiebedrijf dragen we een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel. We slagen enkel in onze job als u volledig tevreden bent met uw zonneluifels. Daarom maken we uw zonnetenten ook steeds op maat van uw verlangens. Kies dus gerust de kleur, uitvoering en afmeting die u wenst en wij maken het mogelijk.

·         Quality first, daar streven we naar. Daarom werken we enkel samen met topmerken waarin we geloven en die hun kwaliteit doorheen de jaren bewezen hebben. We zijn trots dat zowel Harol, ROMA als Brustor zonwering tot ons aanbod behoren.

·         Onze showroom is maar liefst 500 m2 groot en biedt u een knap overzicht van alle types zonwering voor buiten. Brustor zonneluifels, ROMA screens, Brustor terrasoverkappingen, Brustor of Harol verandazonwering… u vindt het er allemaal. Uiteraard staan onze specialisten klaar om u advies op maat te geven zodat u steeds de juiste keuzes maakt. Ook tijdens onze 2 promodagen periodes per jaar (1 in maart en 1 in oktober) kunt u onze buitenzonwering komen verkennen.

·         Ons eigen team doet de opmetingen bij u thuis en zorgt voor een minutieuze plaatsing, binnen de 4 tot 8 weken na uw bestelling. Onze plaatsingsdienst werkt alles piekfijn af, sluit uw zonneluifels aan op het elektriciteitsnet en zorgt voor een perfecte integratie van het systeem in uw woning.

·         Wilt u zonwering laten plaatsen in Lokeren, Gent, Dendermonde, Sint-Niklaas, Aalst of Bornem? Perfect! Ons team levert zonwering voor buiten in de ruime regio rond Lokeren, onze thuisbasis.

·         Bij De Maesschalck – Goethals kunt u rekenen op een materiaalgarantie van 5 jaar op nagenoeg alle producten, bovenop de 2 jaar wettelijke garantie op de werkuren én een levenslange ondersteuning bij herstellingen of renovaties. Nieuwe snufjes of technologieën? Wij zijn er als eerste van op de hoogte. Ons team volgt permanent opleidingen en bijscholingen om te ontdekken wat hip en trending is op vlak van buitenzonwering, raamdecoratie, rolluiken en zelfs insectenwering

Time to relax!

Met de zonneluifels van De Maesschalck – Goethals wordt uw zomer éxtra leuk en ontspannend.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

B-25 standaard zonnetent

Knikarmscherm met sterke knikarmen met 2 kabels geschikt voor een uitval tot 3 m. De aluminium zijplaten en volledig sluitende cassette zorgen niet alleen voor een elegante afw...

Brustor B-25 prestige

Windklasse 3 knikarmscherm (tot 6 beaufort). Uitval 3 - 3,75 m. Standaard voorzien van een Somfy Orea RTS draadloze motor en Telis 1 afstandsbediening of Smoove draadloze wandsc...

B-27 zonnetent

B-27, B-27 ELITE EN B-27 PRESTIGE Architecturaal strakke effen zijkant Een architecturaal strak design Knikarmschermen B-27 in Prestige, Elite en standaard versie onderscheiden ...

Twinstore

TWINSTOR Blikvanger op elk terras De blikvanger op elk terras De Brustor Twinstor creëert schaduw waar u wil: met twee grondankers of bloembakken wordt deze autonome zonwering ...

B-38 zonnetent

B-38 EN B38 PRESTIGE Maximale schaduwbezorger Ideaal bij laagstaande zon Zonwering B-38 Prestige is een exclusief windklasse 3 knikarmscherm met een oprolbare volant die volled...

Windblocker

WINDBLOCKER Volledige privacy Extra privacy Deze zijkant vormt het ideale scherm tegen indiscrete blikken en tegen de wind. Het zorgt tevens voor wat laterale schaduw. De Windbl...

Uitvalscherm

B-2100 UITVALSCHERM Stormvast Stormvast De Brustor B-2100 is een stormvast uitvalscherm met vaste armen. Een sluitende aluminium cassette beschermt het doek en de mechanische on...

Brustor B-128 pergola

De B-128 pergola is een minimalistische, aluminium terrasoverkapping met een zon- en regen werend dak, dat werkt op basis van de ZIP-screentechnologie. Door de efficiënte opspa...

B-50 Zonnetent

B-50 Compact en elegant Compact en esthetisch De Brustor B-50 is een uiterst compact en volledig gesloten cassettescherm dat zowel op esthetisch als technisch vlak in het oog sp...

Brustor B-25 Elite of Prestige met autovolant

De topper uit ons gamma zonneschermen is ook beschikbaar met een oprolbare gemotoriseerde volant tot 1,5 meter. De volant is een grote meerwaarde voor woningen met een zuidweste...