Screens

Maak uw woning summerproof met screens op maat

Op zoek naar een elegante oplossing voor storend invallend zonlicht? Dankzij de wind- en waterbestendige screens van De Maesschalck – Goethals geniet u het hele jaar door van een optimale binnentemperatuur én privacy, terwijl u voldoende doorkijk en daglicht behoudt. Onze screens voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en worden volledig op maat gemaakt zodat u er levenslang de vruchten van plukt.

Bezoek onze showroom

Here comes the sun… and I say it’s all right

De zon is een waardevolle, gratis lichtbron die immens belangrijk is voor ons geluk en ons welzijn. Maar soms kunnen we de zon helaas ook als storend ervaren, vooral tijdens de zomer. Wordt het binnen te heet en bezorgt de warmte u slapeloze nachten? Schijnt de zon te fel op uw tv of computerscherm? Begint uw meubilair te verkleuren? Dan is het tijd om te denken aan buitenzonwering. Zeker ROMA screens zijn bijzonder interessant wanneer u warmte en zonlicht wilt weren binnenshuis.

Wat zijn zonwerende screens precies?

Screens voor ramen vallen onder de noemer ‘verticale zonwering’. Screens bewegen namelijk verticaal naar onder en boven tussen twee geleiders en belemmeren zo storend zonlicht of zonnewarmte. De transparante doeken behouden echter een perfecte doorkijk naar buiten en laten steeds voldoende licht binnen in uw woning. Het mechanisme van screens is vergelijkbaar met dat van voorzetrolluiken.

Brustor Solar ZIP Screen

Geen stroom in de buurt? Passieve woning? Geen probleem, met Brustor Solar zip screens kunnen we je volledig draadloos voorzien van de perfecte zonwering.Het subtiel geïntegree...

Roma ZIP screens

De juiste buitenzonwering kiezen is één ding. Maar zelfs als u voor screens gekozen heeft, zijn er nog heel wat knopen die u moet doorhakken. Hulp nodig hierbij? Contacteer on...